Mindfulness Den Helder
 
WIE BEN IK
Ik ben Denna van Deutekom, de vrouw achter Mindfulness Den Helder. Net als ieder ander mens ben ik ervaringsdeskundige van het leven. Ook ik heb voor- en tegenspoed meegemaakt, ben gevallen en weer opgestaan. Mijn ontmoeting met mindfulness heeft niet de hoogte- en dieptepunten veranderd, maar heeft wel de manier waarop ik ermee omga wezenlijk beïnvloed.

Na mijn kennismaking met mindfulness ben ik het steeds meer gaan integreren in mijn leven. Ik ben zó enthousiast geraakt dat ik mindfulness graag ook aan anderen wilde gaan overdragen. Daarom heb ik bij Rob Brandsma van het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam de Trainersopleiding gevolgd en ben Mindfulnesstrainer Categorie 1 geworden en tevens lid van de beroepsvereniging VMBN.

In mijn vak als jeugdhulpverlener heb ik veel levens van dichtbij mogen meemaken. Mijn ervaring is dat gezinsleden het meestal goed met elkaar menen. Maar soms doen ze elkaar onbedoeld pijn door onbewuste overtuigingen, die de onderlinge communicatie behoorlijk in de weg kunnen zitten. Bewustwording van deze patronen kan de balans herstellen. Mindfulness heeft ook de uitvoering van mijn werk als jeugdhulpverlener een positieve impuls gegeven.

Beoefening van mindfulness heeft een helend effect op mijn gehele bestaan en een ieder om mij heen. Een training met zoveel impact gun ik iedereen.

"Ik ben een oude man en heb veel zorgen gekend,
de meesten ervan zijn nooit uitgekomen"
Mark Twain

Lid van beroepsvereniging VMBN , Categorie 1, lidmaatschapsnummer: 2016776 | KvK-nummer: 68100825